Zwarte Hijab-dragende tieners die Aziatische studenten op de trein aanvielen om beschuldigd te worden van ‘etnische intimidatie’

Overheid

De autoriteiten onderzoeken een video die lijkt te laten zien dat een groep tienermeisjes een ander meisje brutaal slaat nadat ze probeerde te voorkomen dat de groep een tienerjongen aanviel terwijl ze allemaal op SEPTA ‘ s brede Straatlijn reden.
FOX 29 ‘ s Steve Keeley meldt dat de groep tieners eerst gericht op een groep van Aziatische mannelijke studenten aan boord van een sneltrein in Olney op dinsdag. Bronnen vertellen FOX 29, de leden van de aanvallende groep worden verondersteld raciale laster te hebben gegooid naar de Aziatische tieners van Central High School en dumpte een smoothie op hen dinsdag – een dag voorafgaand aan het incident dat werd opgenomen op video.

De kwelling naar verluidt voortgezet op woensdag toen Keeley meldt dezelfde groep aangevallen ten minste een van de Aziatische studenten. Video gedeeld op sociale media lijkt te laten zien een vrouwelijke Aziatische student probeert te breken het conflict wanneer de groep draait het geweld op haar.

set

Geef een antwoord