Onze mooie vondsten: Sodastream, Nivea Men, Jules parfum

Levensstijl

SodaStream Terra, nog mooier, nog eenvoudiger!

 

We presenteren niet langer de SodaStream, de machine die kraanwater kan veranderen in een smakelijk bruisend water. Terwijl het een groeiende Rage ervaart, verschijnt er een nieuwe generatie vergassingsmachines. Het wordt Terra genoemd en onderscheidt zich met name van zijn voorganger (de Spirit) door zijn laadsysteem.

De installatie van de CO2-cilinders was inderdaad een van de gebreken waar de eigenaren van SodaStream vaak op hebben gewezen. Nu hoeven deze gasvullingen niet meer te worden geschroefd: met het Quick Connect-systeem hoeft u ze alleen maar op de achterkant van de machine te plaatsen om ze op hun plaats te zetten. Een echt briesje!

De werking blijft dan hetzelfde: een cilinder maakt het mogelijk om tot 60l frisdrank te verkrijgen (zonder draad of elektriciteit!). Er zal ook een lichte evolutie van het ontwerp, met nieuwe discrete strepen op de voorkant van het apparaat, die wordt geleverd in zwart, wit, blauw en rood.

Aangeboden in verschillende pakketten, wordt de nieuwe SodaStream Terra verkocht vanaf € 99,99, inclusief de machine, een CO2-cilinder met Quick Connect systeem en twee plastic flessen (BPA-vrij en bruikbaar voor 3 jaar) zekering met een capaciteit van 1l.

Nivea Men ‘ s Skincare: lang leve hennep
Hoewel CBD in alle gebieden in de mode is, heeft Nivea besloten om gebruik te maken van de voordelen van hennep voor haar nieuwe assortiment huidverzorging voor mannen.

Op basis van de observatie dat bijna 2 op de 3 mannen overwegen een gevoelige huid te hebben (volgens een 2015 Ipsos-onderzoek), heeft Nivea Sensitive Pro ontwikkeld, een reeks producten samengesteld uit biologische hennepzaadolie en verrijkt met vitamine E. Een explosieve cocktail die de huidstress wil verminderen en de gevoelige huid wil kalmeren.

Een scheercrème (€3,99 voor 200ml), een aftershave balsem (€ 7,99 voor 150ml) en een moisturizer (€ 7,99 voor 75ml) maken deel uit van deze natuurlijke lijn die zal helpen u er goed uitzien elke dag. Kers op de taart: Nivea belooft meer dan 90% recyclebare verpakkingen.

Good guy, De Nieuwe Jules eau de toilette
Begin 2021 onthulde Jules Bon Homme, zijn eco-verantwoordelijke mannelijke geur. Geconfronteerd met het succes ontmoet en te blijven verleiden de “mannen in uitvoering” die hem dierbaar zijn, de ready-to-wear merk is terug onder dekking met een tweede geur in dezelfde toon, deze keer genaamd Bon Gars.

Deze eau de toilette wordt gepresenteerd als jonger en sportiever en is gebaseerd op tonen van marine varen en een amber hout akkoord.

Voor de rest gebruikt Jules de ingrediënten die het succes van zijn eerste creatie maakten, met een sobere verpakking, een recyclebare fles en een houten dop. Allemaal gemaakt in Frankrijk. Bon Gars is verkrijgbaar vanaf 8 November 2021 in de winkel en op de Jules e-shop en wordt aangeboden tegen dezelfde prijs als zijn voorganger, namelijk € 29,99.

set

Geef een antwoord