Mijn kleine investering: intelligent en eenvoudig investeren

Levensstijl

Investeren in de beurs is een effectieve manier om uw geld te laten groeien. “Mon petit placement” heeft een innovatief, eenvoudig en intelligent concept ontwikkeld om u in staat te stellen te investeren in financiële producten, zelfs zonder enige kennis van de aandelenmarkten en dit aanbod is toegankelijk voor kleine budgetten. Ontdek alle voordelen van het vertrouwen in deze Franse fintech.

Mijn kleine investering wil laagbetaalde A-boeken en spaarplannen vervangen
Op dit moment zien individuen met spaarrekeningen hun financieel kapitaal stagneren of zelfs dalen. Dit komt omdat a-boeken en spaarplannen een lagere rente hebben dan inflatie.

Ook, met elke storting van geld dat u maakt aan deze rekeningen, verliest u koopkracht in de loop van de maanden. Ook, velen van jullie willen financiële investeringen te doen zodra je hebt opgebouwd een klein appeltje voor de dorst.

Maar heel vaak geeft u deze optie op (hoewel zeer lucratief) vanwege gebrek aan tijd, de administratieve procedures lijken te complex of de sommen geld om te investeren zijn te groot voor uw budget.

Maar vandaag, Er is een eenvoudige en effectieve oplossing die u toelaat om uw geld efficiënt te laten werken. Dankzij mijn kleine investering kunt u investeren in activiteitsgebieden die u interesseren, terwijl u regelmatig prestatiegerichte compensatie ontvangt.

Het voordeel van het toevertrouwen van uw spaargeld aan mijn kleine investering
In tegenstelling tot andere bankorganisaties, brengt deze Franse fintech geen commissiekosten in rekening op het moment van uw investering, maar het wordt alleen gecompenseerd op de meerwaarden die u zult realiseren. Je hebt maar een klein appeltje voor de dorst, geen zorgen, de start inzet om toegang te hebben tot financiële producten aangeboden door mijn kleine investering is vastgesteld op € 300 om zo veel mogelijk mensen in staat te stellen om te profiteren van de financiële voordelen van aandelenmarkt beleggingen in de vorm van aandelen of obligaties.

Dit win-win systeem stelt u in staat om toegang te hebben tot hoogwaardige en winstgevende financiële producten terwijl het platform in leven blijft. Vandaag is het houden van financiële investeringen een droom die onbereikbaar is geworden voor kleine spaarders dankzij mijn kleine investering

Waarom “mijn kleine investering” vertrouwen?
Het toevertrouwen van een deel van de financiën aan een online site kan afschrikken een aantal potentiële investeerders. Echter, “Mon petit placement” biedt alle garanties van een bank met een storefront. Alle transacties zijn immers perfect beveiligd en uw persoonlijke en bankgegevens zijn beschermd.

Daarnaast worden de fondsen die op het platform worden gestort, gegarandeerd door Generali en Apicil, twee bekende grote verzekeraars. Het is belangrijk om erop te wijzen dat het geld dat u hebt gestort niet is geblokkeerd, maar u kunt uw inzet terug te krijgen zodra u wilt. Deze flexibiliteit stelt u in staat om geld te investeren gemakkelijker en zonder angst voor het onverwachte.

Persoonlijke en op maat gemaakte ondersteuning
Zelfs als u geen kennis van Financiën, beurs, aandelen, investeringen en Investeringen, de experts van “Mon petit placement” hebben voor u de beste producten meestal gereserveerd voor grote bankgroepen gespecialiseerd in vermogen en vermogensbeheer.

De Franse start-up biedt dus een high-end service aan alle individuen die hun economie willen laten groeien met het voordeel dat de start inzet slechts € 300 is. U heeft dan de mogelijkheid (Als u dat wenst) om regelmatig of geautomatiseerd stortingen te doen voor een geplande maandelijkse betaling om uw spaargeld te laten groeien over maanden en jaren.

Als u vragen heeft over de beleggingen die door “Mon petit placement” worden aangeboden, kunt u financieel adviseurs bereiken via e-mail, telefoon of chat. De financiële beleggingsexperts kunnen u doorverwijzen op basis van uw budget en uw profiel. Samen kunt u een aandelen-of obligatieportefeuille opbouwen op basis van uw risico-en rentabiliteitsverwachtingen

Hoe kan ik profiteren van de voordelen van mijn kleine investering?
Om uw spaargeld snel en zonder het huis te verlaten, de oplossing is om te vertrouwen op mijn kleine investering. Om uw geld te plaatsen, niets is gemakkelijker, gewoon een online account te openen en over te dragen het bedrag dat u wilt groeien.

Deze operatie is elke dag mogelijk, zelfs op zondag. Het platform kunt u kiezen tussen vier portefeuilles van aandelen die schommelen, afhankelijk van het risico genomen. Zo maakt de vrijwillige portefeuille een rendement van ongeveer 3% terwijl met de Intrepid portefeuille u een groei van 12% van uw kapitaal jaarlijks kunt verwachten, in ruil voor het nemen van risico ‘ s is hoger. U heeft ook de mogelijkheid om het werkterrein te kiezen dat u het meest interesseert.

Mijn kleine investering stelt u in staat te investeren in klimaat, gezondheid, technologie, werkgelegenheid en solidariteit. Om uw keuze te verfijnen, kunt u contact opnemen met een van de finance experts van het platform die u kan begeleiden op basis van uw profiel en budget.

Dankzij de interface ontwikkeld door Mon petit placement, zult u in staat om de evolutie van uw kapitaal te volgen door de toegang tot het Dashboard gedeelte van uw persoonlijke ruimte. Het systeem ontworpen door Mon petit placement is zeer flexibel, kunt u een deel van uw geld over te dragen aan andere investeringen of krijg je geld terug zo snel als je wilt.

Een flexibel en zeer eenvoudig te gebruiken platform
Om lid te worden van het “Mon petit placement” platform, hoeft u alleen maar in te loggen via het online formulier, deze procedure is op geen enkele manier bindend voor u. Afhankelijk van uw profiel, de experts op “Mon petit placement” kan dan bieden u een strategie om uw geld verstandig te plaatsen. Je hebt de volledige vrijheid om hun voorstel te valideren of niet. Opgemerkt moet worden dat mijn kleine investering verzamelt een uitstekend gemiddelde van Trustpilot, met een algemene rating van 4.8 / 5.

Promo code mijn kleine plaatsing
Profiteer van een 30% korting op uw prestatie commissies in het eerste jaar, door te registreren met de code “MALE”, om uw inkomen te maximaliseren.

set

Geef een antwoord