Lacoste x Minecraft: De krokodil in pixel-modus

Overheid

Lacoste kleding geïnspireerd door de video game
Vroeger zagen we merken als Celio, Jules of Uniqlo samenwerken met grote namen in videogames om capsulecollecties aan te bieden. Aan de andere kant hadden we niet per se verwacht dat Lacoste zichzelf zou uitnodigen in het Videogame-universum. Echter, het is een partnerschap met Minecraft die wordt aangekondigd voor dit voorjaar 2022.

Geloof niet dat deze collectie is gewijd aan gamers of de jongste! Het is een complete garderobe voor mannen, vrouwen en kinderen die is voorgesteld als onderdeel van deze samenwerking, van de pet tot het poloshirt via het horloge, de bermuda shorts of zelfs de sport BH.

De werelden van de twee merken zijn perfect samengevoegd, met de krokodil revisited in de vorm van pixels, maar ook de belangrijkste data van Lacoste (1927) en Minecraft (2009) en twee zinnen die terugkomen als slogan: “Crafting Together” en “The main thing is that fair play remains”.

De kaart van Croco Island komt naar Minecraft
Naast deze kledingcollectie die vanaf deze maand maart 2022 beschikbaar is in Lacoste boutiques en op de website van het merk, wordt deze samenwerking ook uitgenodigd in het virtuele universum.

“Alles begint met het spel”, kondigt het merk het reptiel aan op het moment dat het ons de”welkom op het Croco-eiland, tussen virtueel en echt” wenst. Naast het gaan voor een wandeling “in het echte leven” met uw nieuwe Lacoste x Minecraft poloshirt, kunt u op avontuur gaan in het bos of op het strand, op het pixelated croc island.

De nieuwe kaart van deze collab’ zal beschikbaar zijn voor alle spelers gratis, op Minecraft, en zal u toelaten om een schat te ontdekken.

set

Geef een antwoord