Hoe de prestaties van uw Android-apparaat te verbeteren

Technisch

Heb je je gerealiseerd dat je Android-telefoon niet langer werkt zo snel als voorheen, het hangt zelfs voor een tijdje en de applicaties stoppen goed te werken? Meestal is dit gebrek aan prestaties te wijten aan een synergie van factoren.

Helaas hebben we niet allemaal een krachtig apparaat! Daarom bieden wij in dit artikel een reeks maatregelen aan die u onmiddellijk kunt nemen om de prestaties van uw Android te verbeteren.

Verwijder foto ‘s, video’ s of bestanden die u niet meer nodig hebt
U hebt meer dan eens gehoord dat het noodzakelijk is om alle multimedia-inhoud die u niet meer gebruikt van het apparaat te verwijderen. Goed, dat klopt, want als je dat niet doet, uw smartphone zal worden overbelast en plotseling veel langzamer.

We weten allemaal dat Android interne opslagruimte nodig heeft die is gereserveerd voor zijn systeem, zodat het efficiënt kan werken. Hierdoor, als deze ruimte wordt ingenomen door foto ‘ s, liedjes of andere bestanden die u niet meer gebruikt, het kan aanzienlijk vertragen uw smartphone.

Vermijd het gebruik van geanimeerde achtergronden
Hoewel het erg origineel lijkt om veel geanimeerde achtergronden op uw scherm te gebruiken, kunnen deze de werking van uw apparaat aanzienlijk vertragen. Als het systeem al genoeg wordt vertraagd, zou het niet veel helpen omdat deze effecten veel middelen verbruiken.

Opruimen van ongewenste bestanden om de prestaties van je Android-apparaat te verbeteren
Garbage-bestanden zijn de gegevens die in het systeem van het apparaat achterblijven nadat een toepassing is geïnstalleerd. Het belangrijkste is om zich te ontdoen van deze bestanden, want zelfs als u niet langer gebruik maken van de toepassing die u had gedownload, betekent dit niet dat het niet langer een deel van de systeemopslag bezet.

Soms kunnen sommige programma ‘ s, ingebed in het systeem, kunt u het systeem te optimaliseren door direct te verwijderen die soorten bestanden die u niet meer gebruikt. Echter, als u dit soort programma niet op uw apparaat, we laten u de naam van een toepassing die u kunt downloaden. Het is veilig en betrouwbaar en de naam is “Power Clean”.

Vermijd over-personaliseren van het systeem
Om de prestaties van je Android te verbeteren, je nodig hebt om het systeem zo schoon mogelijk te houden. Waar, we willen allemaal een aangepaste wallpaper hebben voor het opstarten of voor het blokkeren zoals die wordt aangeboden door het systeem van een launcher. Maar, het enige wat het zal doen is om de werking van andere programma ‘ s volledig te vertragen, waardoor uw systeem. Zo is het veel handiger, wanneer er problemen zijn met het terminalgeheugen, om alle aanpassingstoepassingen schoon te maken en te verwijderen.

Maak een terugkerende update van uw systeem
Dit lijkt volstrekt overbodig, maar dit advies moet niet lichtvaardig worden opgevat. Het is belangrijk dat u aandacht besteden aan de release van een nieuw systeem voorgesteld door je Android. Deze updates zullen zorgen voor het corrigeren van fouten die in uw systeem kunnen worden. Als je toevallig niet over het bijgewerkte systeem, je Android-apparaat zal worden blootgesteld aan bedreigingen. Waarom? Omdat uw oude systeem geen adequate oplossingen biedt die u kunnen helpen dit soort problemen te voorkomen.

Factory reset
Als je de stappen hebt gevolgd die we je aan het begin hebben geadviseerd, maar na alle inspanningen zie je nog steeds dat er geen verandering is dan vragen we je om nog een laatste ding te doen. Dit is om het systeem van uw apparaat volledig te herstellen.

Dit betekent dat het resetten van alle instellingen op nul en het herstellen van alleen degenen die er waren toen je het kocht.

Deze methode zal niet veel tijd in beslag nemen en alles wat je hoeft te doen is kijken in de Instellingen deel “factory restore” en voila. Wanneer u gaat om de fabriek te herstellen, zorg ervoor dat u ten minste 80% batterij, want dit is een operatie die niet mag worden onderbroken. Dus, als uw smartphone wordt abrupt uitgeschakeld, het kan goed de terminal beschadigen.

We raden u aan om aandacht te besteden aan de toepassingen die automatisch worden geopend, omdat sommige vertragingen te wijten kunnen zijn aan het feit dat er te veel toepassingen die automatisch starten zodra ze zijn ingeschakeld.

De manier waarop u besluit om uw Android aan te passen beïnvloedt hoe de prestaties zullen worden uitgevoerd, vooral als je het laden met widgets of lettertypen totaal anders … dat wil zeggen alles wat een launcher systeem biedt u!

U krijgt de indruk dat de prestaties van uw apparaat niet optimaal is, maar als u integendeel laat ademen, zult u zien dat het systeem veel sneller en soepeler zal zijn op hetzelfde moment.

Als je niet alles weet wat je nodig hebt om te verwijderen of te optimaliseren op je Android, kunt u toepassingen die het zal doen voor u installeren. Ze reinigen het systeem en u zult onmiddellijk het verschil merken.

Tot slot, wist je ook dat het krijgen van een speciale VPN voor uw apparaat kan helpen bij het verbeteren van de prestaties?

set

Geef een antwoord