DJI Mavic 3: een turnkey drone, expert in Luchtfoto schieten

Technisch

Dit was een verwachte ontwikkeling in de drone wereld. DJI heeft de vele geruchten die circuleren op het web geëerd en is het toevoegen van een paar nieuwe aankondigingen aan de lijst, het verbeteren van bijna alle belangrijke elementen van de opvolger.

DJI Mavic 3: de turnkey drone voor professionals en liefhebbers
Zelfs als hij de “Pro” in zijn naam verlaat, blijft de Mavic 3 gericht aan een zeer veeleisende en gespecialiseerde doelgroep. Maar we zijn niet op een gasinstallatie voor dat alles, DJI probeert het gebruik en het besturen van zijn drone zo toegankelijk mogelijk te maken. Zo rust het bedrijf zijn drone uit met betere omnidirectionele hindernisdetectiesystemen (bereik van 200 meter) en navigatie. Al zeer nauwkeurig op de Mavic 2 Pro, ze maken het hier mogelijk om nog veiligere vliegroutes te plannen.

DJI gaat ook verder in het bijhouden met de upgrade van ActiveTrack 5.0 die zorgt voor een meer intuã tieve tracking van het onderwerp dan voorheen (zoeken naar het onderwerp na een out of frame). De positionering en andere beveiligingssystemen zijn ook herzien om er zeker van te zijn om te vliegen binnen de regels en anders worden gewaarschuwd (diefstal in de buurt van gevoelige plaatsen).

Prachtige foto ‘ s
Uitgerust met een nieuw Hasselblad dual-camera systeem, stelt de Mavic 3 opnieuw de kaarten uit als het gaat om beeldvorming. De drone kan 4K-video ’s maken met 120 Hz (120 frames per seconde) en 5.1 K met 50 fps en 20 MP-foto’ s maken (12-bit RAW). Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de 3-assige wijzerplaat, die wordt aangevuld met een telelens en een groothoekcamera. De groothoeklens biedt een instelbaar diafragma van f / 2.8 tot f /11 en een native dynamisch bereik van 12,8 stops waarmee u meer details in schaduw en licht kunt bewaren voor een optimale belichting onder alle omstandigheden.

Op zijn beurt biedt de 162 mm telelens een 28x hybride zoom (digitaal + optisch) en een diafragma van f / 4,4.

Het moet ook worden opgemerkt dat de Mavic 3 in de Cinema-versie ondersteunt Apple ProRes 422 HQ codering voor een maximale bitrate van 3772 Mb/s.

Een kwartier meer in de lucht
Terwijl DJI drones tot nu toe in staat zijn geweest om te blijven in de lucht voor ongeveer een half uur, de Mavic 3 moet in staat zijn om een volledige 46 minuten te reizen – met optimale windomstandigheden, natuurlijk. De drone kan ook direct worden opgeladen via een USB – C-kabel (vergelijkbaar met mini-modellen) zonder eerst de batterij te hoeven verwijderen.

Gemakkelijk toegankelijk, compact en vrij licht (895g als standaard en 899g voor de Mavic 3 Cine), de DJI Mavic 3 drone is vormgeven aan de meest krachtige drone op de “Consument” Markt, zelfs als zijn doel is ongetwijfeld te worden gezocht aan de kant van het schieten professionals en veeleisende en gepassioneerde amateurs.

De DJI Mavic 3 wordt op de markt gebracht in standaardversie tegen een prijs van 2099 Euro. Tel 2799 euro voor de Mavic 3 Fly More bundel met 2 extra vluchtaccu ‘ s, een RC-N1 radiobesturing, 3 RC kabels, een acculader, een batterijlader, opslagbeveiliging, zes paar propellers (3 meer dan de standaard), een set ND filters (ND4)/8/16/32 ) en een cabriolet draagtas.

Tot slot kost de DJI Mavic 3 Cine Premium-bundel met 1 TB SSD, Apple ProRes 422 HQ-ondersteuning en DJI RC Pro-afstandsbediening met speciaal scherm 4799 Euro.

set

Geef een antwoord