De 100 herenkleding merken aan te bevelen (of te vermijden)

Overheid

Onze mening over de belangrijkste merken herenkleding in Frankrijk
Als een mode-en lifestyle blog voor mannen, we willen je te laten ontdekken nieuwe nuggets op Masculin.com : jonge merken lanceren, inventieve makers…

Op de afdeling herenkleding hebben we u (onder andere) al verteld over Benjamin Jezequel, Monsieur Falzar of Kikkerdijtje. Zoveel bewijs dat de Franse “fashion sphere” het goed doet, bedankt daarvoor.

Maar op een dagelijkse basis, wanneer u wilt kopen herenkleding, sommige boetieks en kant-en-klare merken onvermijdelijk. Terecht of onterecht. Heel vaak ontvangen we e-mails met de vraag naar onze mening over de broek van een bepaald merk, de t-shirts, of om te weten of deze winkel is het waard of niet.

Dus, om u te helpen uw weg te vinden rond, hier is een top 100 herenkleding merken die je waarschijnlijk al tegenkomen op een dag. Merken aan de voorkeur … of niet!

De volgende rangschikking is vastgesteld op basis van objectieve criteria-goed, de meest objectieve mogelijk: productkwaliteit, prijs-kwaliteit verhouding … De merken zijn gerangschikt in alfabetische volgorde.

Abercrombie & Fitch
Dat een merk modieus is, betekent niet dat het kwalitatief is. Het bewijs hier. Oké, we brengen je in de stemming met een aantal goed uitziende verkopers. Maar wat betreft herenkleding, we blijven op een zeer tiener stijl en stukken niet gesneden om lang. Hier is marketing koning, mode een beetje minder. Wat jammer!
Vind onze gedetailleerde beoordeling van Abercrombie hier.

ACNE
Het acroniem voor ambitie om nieuwe uitdrukkingen te creëren. Als Scandinavische merken zijn populair vandaag in Frankrijk, ACNE is een pionier op dit gebied. Een vleugje sportkleding, veel unisex stukken, verfijning en kwaliteit. Een leuke atypische cocktail voor een merk dat geen bestand knoppen … zelfs als we iets hoge prijzen betreuren.

Zie onze volledige recensie van het merk Acne Studios.

Adidas Originals
Gedreven door de terugkeer naar de gratie van de Stan Smiths, surft het merk met 3 strepen op de vintage trend door het aanbieden van herinterpretaties van zijn klassieke garderobe. Het resultaat is… klassiek, maar heel acceptabel in een lookurban-sportkleding. Vooral omdat de kwaliteit op de rendez-vous is

Alain Figaret
Het jubelparkmerk (opgericht in 1968) behoort tot de beste als het gaat om herenshirts. De stijl is elegant, de snit is klassiek, uitgerust of meer”eigentijds”.

In ieder geval betekent het dragen van een Figaret shirt dat je verzekerd bent van klasse (vooral als het shirt is aangepast aan je morfologie). Voor mannen die een iets kleiner budget hebben (tel 115 euro voor een Figaret shirt), kun je vertrouwen op Hast (meer daarover hieronder) of de negens.

VRIEND
Alexandre Mattiussi koos ervoor om in 2011 zijn eigen merk te creëren. Al snel een sleutelfiguur in de Franse mode, was hij in staat om herenkleding waardig van Fashion Week en toch gemakkelijk te dragen op een dagelijkse basis te bieden.

De stukken zijn een beetje duur, maar de ontwerper brengt een echte wind van nieuwigheid naar het streetwear universum. In onze ogen is het echt een van de beste herenmodemerken in 2020. En trouwens, ze is Frans!

set

Geef een antwoord